Terrazzo er støpt betong iblandet granitt eller marmor for å oppnå forskjellige mønstre. Vi har et stort utvalg terrazzofliser som egner seg like godt i høyt trafikkerte publikumsområder som i de private hjem. Felles for dem alle er generelt svært høy kvalitet, og stor fleksibilitet hva farger og designvalg angår. De fleste flisene i vårt sortiment er laget for å legges i 3-5mm lim og krever et plant underlag. De fleste av våre resepter kan også bestilles som elementer til trapper eller benkeplater.

Her er et utvalg av våre mest populære terazzofliser.
Har du andre ønsker eller behov, ta kontakt

Ta kontakt

Lurer du på noe angående våre fliser?

Ring Jarle på 950 88 950 eller send han en mail på jarle@ellingard.no

Vil du bli oppringt? Skriv inn nummeret ditt så tar vi kontakt!

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Vedlikehold av naturstein

Bruk av riktige behandlingsprodukter bevarer natursteinens unike utseende og karakteristikk, samtidig som renholdet forenkles. STEINFIX er en serie med norske produkter, spesialutviklet for naturstein og skånsomme mot både miljø og steinflaten.

 

Skreddersøm gir unike muligheter

Med eget steinverksted sentralt i Oslo, har vi en unik mulighet til å bearbeide og skreddersy uferdige materialer lokalt – tett på prosjektene. Dette er tidsbesparende og gir både oss og oppdragsgiver økt fleksibilitet og kontroll over kvaliteten.


Besøk vår proffbutikk eller showroom i Oslo

I våre lokaler på Østre Akervei 103 i Oslo hjelper vi våre proffkunder, arkitekter og private til å finne frem til riktig naturstein for sitt prosjekt.

Åpningstider:
Man-fre: 07-15
Lør-søn: Stengt