Ellingard Collection – med lidenskap til naturstein

Vår lidenskap til naturstein har ført oss på reiser over hele verden og gitt et betydelig internasjonalt nettverk – på jakt etter materialer av beste kvalitet. Ved å hente våre materialer direkte fra produsent har vi kontroll på at pris, kvalitet og levering blir riktig uten tidkrevende mellomledd. Vi sikrer også at materialene er sporbare og i henhold til alle gjeldende lover og etiske standarder.

Som fullsortiments leverandør, med eget steinverksted sentralt i Oslo, har vi også en unik mulighet til å bearbeide og skreddersy uferdige materialer lokalt – tett på prosjektene. Dette er svært tidsbesparende og gir både oss og oppdragsgiver økt fleksibilitet.

Ellingard Collection var i mange år innkjøps- og logistikkvirksomheten til Ellingard Naturstein.  I 2010 ble vi etablert som et eget selskap, og skulle først og fremst sørge for leveransen av topp materialer til prosjekter i regi av Ellingard Naturstein.

Vår butikk i Oslo har et rikholdig sortiment av naturstein og riktig tilbehør.

Åpningstider:
Man-tor: 07-16
Fredag: 07-15
Lør-søn: Stengt

 

Hver eneste dag hjelper vi både våre proffkunder, arkitekter og private til å realisere sine drømmer og ambisjoner om å skape vakre og varige byggverk.

Ta kontakt

Ellingard Collection AS  – Østre Aker vei 103,  0596 Oslo
Telefon: 22 15 55 50 | E-post: post@ellingard.no

Kontakt oss.

Fyll ut skjema under og vi vil ta kontakt med deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.